Precomandă Pachetul Brandprenor

Precomandă Pachetul Brandprenor

Cine sunt eu?

Eu sunt Ionuț Țuța, specialist în marketing-ul pe instagram cu o experiență de peste 8 ani de zile, am administrat peste 200 de branduri pe instagram, am oferit consultanță la peste 300 de antreprenori, speakeri, autori, influenceri, prezentatori tv, fotbaliști și lista continuă.

Sunt autor, am scris cartea ‘’Secretele marketingului pe Instagram’’, o carte completă de instagram marketing organic cu care am reușit să impactez peste 8.000 persoane și cartea ediție limitată ‘’Tu ești următorul influencer de succes’’, o carte scrisă împreună cu Dorian Popa, despre influencer marketing și autor de cursuri despre instagram marketing pentru platforma Upriserz. Sunt și trainer de echipe de social media marketing, consultant, speaker la evenimente de marketing și îmi doresc ca prin ceea ce fac, să impactez cât mai mulți antreprenori și experți să performeze pe social media.

Zile
Ore
Minute
Secunde

Pachetul Brandprenor

Cartea  Fizică ‘’Brandprenor’’ – Livrare începând cu 15.02.2024

În lumea digitală de astăzi, a te diferenția printr-un brand unic pe social media nu este doar o opțiune – este o necesitate. “Brandprenor” este cartea esențială pentru oricine dorește să-și construiască și să-și dezvolte un brand personal pe social media care să le aducă comunități active și vânzări pentru expertiza sau afacerea lor.

“Brandprenor” este o carte digitală în format fizic. Împreună cu textul cărții, vei găsi în carte o serie de clipuri video explicative, care se vor actualiza constant pentru a te ține la curent cu cele mai noi tendințe și strategii din lumea social media. Va fi prima carte de marketing cu coduri QR către tutoriale video pentru o mai bună explicație a unor strategii prezentate în carte.

Ideală pentru

AudioBook (Produs digital) ‘’Brandprenor’’ – Livrare începând cu 15.02.2024

Pentru cei care preferă să învețe atunci când sunt la volan, la alergat sau atunci când merg la sală, vom lansa cartea și în format audio, cu vocea mea. Îmi doresc ca atunci când vei asculta această carte să mă auzi pe mine exact așa cum mă auzi și pe instagram. 🙂

WorkBook & Planner (Material printat) ‘’Brandprenor’’ – Livrare începând cu 15.02.2024

Dacă vrei să-ți dezvolți brandul personal pe social media, acest workbook este instrumentul de care ai nevoie. Combinând teoria cu practica, acest ghid pas cu pas îți oferă cunoștințele și resursele necesare pentru a-ți crește vizibilitatea și influența online.

Ce vei găsi în Workbook?

Workshop LIVE pe Zoom ”Content Mastery” – Live în data de 11.01.2024

Un workshop live pe Zoom în care vom lucra împreună la strategia de conținut pe social media în 2024. 

Ce vei învăța?

Workshop LIVE pe Zoom ”Affiliate Marketing” – Live în data de 25.01.2024

În acest workshop îți voi prezenta concret o modalitate de monetizare a brandului tău, chiar dacă tu nu ai o afacere sau dacă nu ai încă produsele tale. Cel mai simplu și eficient mod de a câștiga bani online este să vinzi produsele altora pentru că nu depinzi de stoc la produse, nu ai nevoie de investiții inițiale în marketing, stoc și logistică. 

Pe lângă asta, îți voi oferi o oportunitate să câștigi bani prin affiliate marketing imediat după finalizarea acestui workshop. Vei avea oportunitatea unică de a deveni afiliat pentru vânzarea cărții “Brandprenor”. Aceasta va fi oportunitatea perfectă de a-ți testa noile abilități și de a câștiga primii tăi bani în lumea marketingului afiliat.

Workshop LIVE pe Zoom: Cum să creezi și să vinzi produse digitale pe expertiza ta

Live în data de 22.02.2024

Din 2018 am început să creez produse digitale, ebook-uri, cursuri video, tutoriale, produse digitale care sunt extrem de profitabile atunci când ai un brand pe social media.

În acest workshop vei învăța concret cum să creezi produse digitale prin care să-ți ajuți comunitatea în domeniul tău de expertiză și cum să vinzi aceste produse digitale către comunitatea ta.

Workshop LIVE pe Zoom: Funnel marketing pe Social Media

Live în data de 29.02.2024

Sunt atât de multe brand-uri personale care nu știu cum să monetizeze pe instagram, nu știu cum să scoată comunitatea de pe social media și să creeze o listă de mail-uri, să interacționeze corect cu comunitatea când vine vorba de vânzarea unui produs digital, promovarea unui produs în afiliere sau chiar în promovarea propriei afaceri.

În acest workshop vei învăța pas cu pas ce trebuie să faci pentru a implementa strategiile de monetizare indiferent dacă ai o afacere, dacă produsele tale digitale sau dacă promovezi produsele altora în sistem de affiliate marketing.

Total:

4400lei 249lei