Bine ați venit pe brandprenor.ro, site-ul gestionat de TUT DIGITAL MEDIA CONSULTING SRL. Ne luăm angajamentul să protejăm confidențialitatea informațiilor dvs. și să asigurăm că datele dvs. personale sunt tratate cu grijă și în conformitate cu reglementările aplicabile privind protecția datelor.

1. Colectarea și Utilizarea Informațiilor

1.1 Informații Personale

Atunci când utilizați site-ul nostru, putem colecta informații personale de la dvs., cum ar fi numele, adresa de e-mail, numărul de telefon sau alte date de identificare. Aceste informații sunt colectate în mod voluntar, de exemplu, atunci când vă înregistrați pe site, vă abonați la newsletter sau interacționați cu noi în alt mod.

Folosim aceste informații pentru a vă oferi serviciile noastre, pentru a vă trimite actualizări sau oferte relevante și pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe site.

1.2 Informații de Plată

Dacă efectuați plăți pe site-ul nostru, vom colecta informații de plată, cum ar fi numărul cardului de credit sau alte date relevante pentru procesarea plăților. Aceste informații sunt gestionate de procesatorul de plăți Stripe și nu sunt stocate pe serverele noastre.

1.3 Informații de Marketing

Utilizăm serviciul de marketing prin e-mail oferit de Mailerlite pentru a vă trimite informații despre produsele noastre, oferte speciale și noutăți legate de brandprenor.ro. Puteți să vă dezabonați oricând de la aceste comunicări prin intermediul link-ului de dezabonare inclus în e-mailurile noastre.

2. Partajarea Informațiilor

Nu vindem, nu închiriem și nu dezvăluim informațiile dvs. personale unor terțe părți, cu excepția cazurilor în care este necesar pentru a vă oferi serviciile noastre sau în conformitate cu legile aplicabile.

3. Securitatea Informațiilor

Ne angajăm să protejăm informațiile dvs. personale și să utilizăm măsuri de securitate pentru a preveni accesul neautorizat sau divulgarea acestora.

4. Drepturile dvs. privind Datele Personale

Aveți dreptul de a solicita acces la datele dvs. personale, de a corecta sau șterge aceste date, de a restricționa prelucrarea lor și de a obiecta la prelucrarea lor. Pentru astfel de solicitări sau orice întrebări legate de protecția datelor, vă rugăm să ne contactați.

5. Actualizări ale Politicii de Confidențialitate

Această politică de confidențialitate poate fi actualizată periodic pentru a reflecta schimbările în practicile noastre sau în legislația aplicabilă. Orice modificări semnificative vor fi aduse la cunoștința dvs. prin intermediul site-ului sau prin e-mail.

6. Contact

Dacă aveți întrebări sau preocupări cu privire la politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail.

Ultima actualizare: 30.10.2023

Această politică de confidențialitate a fost actualizată ultima dată la data menționată mai sus și înlocuiește toate versiunile anterioare. Prin utilizarea site-ului brandprenor.ro, sunteți de acord cu termenii acestei politici de confidențialitate.