Comandă cartea
Brandprenor!

Comandă cartea Brandprenor!

Ce înseamnă să fii un brandprenor?

Ei bine, gândește-te la asta ca la combinație dintre un brand personal și un antreprenor. De ce trebuie să fie o combinație între cele două? Pentru că sunt multe branduri personale pe social media care nu reușesc să monetizeze eforturile lor și sunt antreprenori care nu reușesc să-și dezvolte afacerile pentru că nu devin branduri pe social media și nu au o comunitate cărora să promoveze afacerile lor.

 

Un brandprenor nu este influencer neapărat, și un influencer nu este neapărat un brandprenor. Doar pentru că ai o comunitate mare pe social media și ești plătit să promovezi un produs în story nu înseamnă că ești un brandprenor, ești doar un influencer ‘’zilier’’ cum le mai zic eu, adică oameni fără contracte, fără produse proprii, oameni care depind de afaceri care vor să-i plătească pentru un concurs sau câteva story-uri. De asta e esențială abilitatea de antreprenor în această ecuație.

Mai concret, să fii brandprenor înseamnă că:

Cine sunt eu?

Eu sunt Ionuț Țuța, specialist în marketing-ul pe instagram cu o experiență de peste 8 ani de zile, am administrat peste 200 de branduri pe instagram, am oferit consultanță la peste 300 de antreprenori, speakeri, autori, influenceri, prezentatori tv, fotbaliști și lista continuă.

Sunt autor, am scris cartea ‘’Secretele marketingului pe Instagram’’, o carte completă de instagram marketing organic cu care am reușit să impactez peste 8.000 persoane și cartea ediție limitată ‘’Tu ești următorul influencer de succes’’, o carte scrisă împreună cu Dorian Popa, despre influencer marketing și autor de cursuri despre instagram marketing pentru platforma Upriserz. Sunt și trainer de echipe de social media marketing, consultant, speaker la evenimente de marketing și îmi doresc ca prin ceea ce fac, să impactez cât mai mulți antreprenori și experți să performeze pe social media.

Cartea  Fizică ‘’Brandprenor’’ – Livrare începând cu 15.02.2024

În lumea digitală de astăzi, a te diferenția printr-un brand unic pe social media nu este doar o opțiune – este o necesitate. “Brandprenor” este cartea esențială pentru oricine dorește să-și construiască și să-și dezvolte un brand personal pe social media care să le aducă comunități active și vânzări pentru expertiza sau afacerea lor.

“Brandprenor” este o carte digitală în format fizic. Împreună cu textul cărții, vei găsi în carte o serie de clipuri video explicative, care se vor actualiza constant pentru a te ține la curent cu cele mai noi tendințe și strategii din lumea social media. Va fi prima carte de marketing cu coduri QR către tutoriale video pentru o mai bună explicație a unor strategii prezentate în carte.